Carla van den Broek

Vliegertijd

Vanmorgen tijdens een korte wandeling, viel mijn oog op de korenbloemen in de berm. Ik associeer deze met mooie herinneringen aan vroeger toen je nog veel graanvelden zag met vele blauwe korenbloemen. Je kon je bij spelletjes ook goed verstoppen in het graan wat eigenlijk niet mocht, juist daarom was het leuk en spannend. In de zomer maakten we vaak onze eigen vliegers en het waren dan leuke uitdagingen of je vlieger wel of niet de lucht in ging of toch iets te zwaar was terwijl je hard rende met het touw in je hand vol hoop dat jouw vlieger het luchtruim koos. Zomaar herinneringen bij het zien van de korenbloemen en zorgt voor een glimlach op mijn gezicht en een blij gevoel. Ze slaan zich op in onze basis en worden op momenten zoals deze extra getriggerd.

Mijn associatie is een vrolijke en zorgt voor die glimlach.

Ook minder leuke herinneringen slaan we op in onze basis en kunnen ons (on)bewust belemmeren op ons pad.

In consulten zie ik steeds vaker een rode draad in de invloed van iemands basis op zelfvertrouwen, eigenwaarde en intuïtief weten. De Akasha reading geeft daarin een heldere kijk en inzicht in patronen. Het voelt aards en toch weet het diep te raken in het besef dat in ieder van ons associatie met het spirituele huist en in ons dagelijks leven krachtiger kan ondersteunen dan we vaak beseffen. Neem, als je wilt, een kijkje op mijn website, daar vind je o.a. ervaringen van klanten m.b.t. hun consult.

Hoe is jouw associatie met een herinnering van vroeger ? Voel je vrij het te delen op deze pagina. Wil je meer weten m.b.t. de Akasha, kun je me ook een pb of email sturen.

Fijne week en ik denk nog even aan die bijzondere vliegertijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven