Carla van den Broek

Veerkracht

Veerkracht. Volgende week, donderdag 1 juni, vindt het Alpe D’Huzes evenement weer plaats op de beroemde Alpe DHuez in Frankrijk.

Deelnemers die vol krachtige motivatie de berg op fietsen of wandelen met ieders bijzondere intentie en motivatie. Vaak hebben ze zich al diverse maanden ingezet met acties en training om fondsen ten behoeve van kankerbestrijding te werven. Hun drive tekent veerkracht, een doel voor ogen en een persoonlijke intentie voor wie ze dit doen.

Persoonlijk ken ik het Alpe D’Huzes alleen van verhalen van deelnemers, betrokkenen, de locatie zelf ben ik nog nooit geweest. Wel brandt er dit jaar een kaars op de berg voor onze persoonlijke dierbare intentie, een kaars die symbool staat voor veerkracht. De kracht van de berg, het doorzettingsvermogen, de positieve veerkracht. 

De deelnemers leveren de sportieve prestatie, de bron waarvoor inspireert hun kracht. Een levensmotto voor iedere nieuwe dag……..

Wil je meer informatie over Alpe D’Huzes. Wil jezelf ook een kaarsje laten branden op 1 juni? Neem dan een kijkje op de website van de organisatie. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven