Carla van den Broek

afbeelding bij blogbericht over innerlijke verbinding op mijn website carlavandenbroek.nl

Innerlijke verbinding

Innerlijke verbinding

Vandaag in de blog een kaart uit de Godinnen Orakelkaarten met als boodschap “Geef niet op”.

We herkennen allemaal wel de fasen waarin we barricades op ons pad treffen en zoeken naar de juiste weg. De vlinders op de kaart staan symbool voor verandering. We zitten vaak niet te wachten op verandering. Als we uit iets vertrouwds worden gehaald of met iets onbekends worden geconfronteerd, creëert dit meestal onrust, angst. Toch is dit om te zetten naar vertrouwen, dat kan ook via de geleidelijke weg.

Zelf heb ik dit ervaren in de fase waarin ik enkele jaren geleden mijn baan verloor, mijn vertrouwde dagelijks leventje viel weg. Ondanks alle onzekerheid over werk en inkomen opende zich iets in mij wat ik lang naar de achtergrond had gedrukt, mijn eigen gevoelswereld. Natuurlijk heeft mijn spirituele reis en doorzettingsvermogen daar een belangrijke rol in gespeeld, het afpellen van laagjes.

Stap voor stap en met fijne steun van dierbaren, durfde ik de reis in mezelf aan in (h)erkennen van mijn gevoelswereld waarin de vrouwelijke en mannelijke energie door elkaar heen beweegt. Met professionele begeleiding kon ik stap voor stap mijn eigen kern steeds dieper (aan)raken. Een professionele hulpverlener verwoordde het dat ik in een middenkader sta in mijn gevoelswereld ten opzichte van het vrouwelijke / mannelijke patroon. Grappige bijkomstigheid is dat mensen mij wel eens associëren als een Aardse Engel en die bewegen ook door de gevoelswerelden heen.

Juist die persoonlijke helende reis, de bron van mijn angsten aankijken en loslaten, is mijn krachtbron en ook weer heel herkenbaar in de consulten, readings die ik juist weer voor een ander mag doen.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het juist op de momenten dat je de oplossing even niet weet, er iemand of iets op je pad komt wat voor een nieuwe opening zorgt. Durf te luisteren naar jouw innerlijke trigger om hulp. Vraag in jezelf om hulp of vertel het aan een vertrouwd iemand dat je zoekt naar een oplossing. Dat zet de verandering in beweging en die openheid kan dan in plaats van een uitdaging, een zegen voor je zijn. Voor mij is het mijn eigen natuurlijke verbinding en die mag er zijn.

Lieve engelengroet, Carla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven