Carla van den Broek

Onze basis en lichtsignalen

Onze basis en lichtsignalen

Het woord basis heeft een veel diepere betekenis als we ons vaak realiseren. Herkenbaar is de basis die gelegd wordt in onze jeugdjaren in onze opvoeding, schoolgang etc. Ook invloed van vorige levens spelen een rol in de vorming van onze basis.

In consulten met name in de Akasha reading komt deze invloed naar voren en wordt de invloed op patronen in dit leven beter zichtbaar. Inzicht is dan een ruggesteuntje in onze valkuilen ontmaskeren en eigenwaarde en talenten omarmen. Ik zie dan de reakties van herkenning en stap voor stap de moed krijgen om de trap van eigenwaarde in stijging te beklimmen, groei in zelfrespect.

De Akasha is heel aards en juist daarom is het zo mooi en krachtig dat de boodschappen in de levensbibliotheek helder en duidelijk zijn. Subtiele voorbeelden hoe je een bericht van een Engel, Overleden Dierbare, Gids of Verlichte Meester herkent, zij brengen het op een begrijpelijke wijze in jouw bewustzijn. Aan ons de taak om de boodschap te durven herkennen want ons ego trekt daarin graag op de rem in twijfel brengen of het wel een boodschap is of we lopen er zo aan voorbij. Let daarbij ook op adviezen, aanreikingen met positieve mindset van mensen in jouw omgeving, zij kunnen op dat moment de rol van een aardse engel hebben om jou een stapje hoger op die trede van eigenwaarde te inspireren. 

Ook een wandeling in de natuur heeft deze subtiele boodschappen in zich, een gevoel van rust, loslaten, je vrij voelen, de natuur neemt met liefde jouw zware energie over, voel je daarover niet bezwaart. Het schenkt de Aarde juist kracht en zet deze energie om naar groei.

Gun jij jezelf vanuit jouw basis, jouw universele verbinding met jouw spirits, engelen krachtiger te ervaren. ? Jouw Akasha kan jou daarin inzicht geven. Voel je welkom om een Akasha consult voor jezelf aan te vragen. Je bent het waard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven